Design Keuken

Design Keukens zijn moderne keukens die er vaak net iets gewaagder uitzien. Functionaliteit en opvallende kleur- en materiaalcombinaties kenmerken deze keukenstijl. Hierdoor krijgt de design keuken vaak een luxe en minimalistische uitstraling. Ook typerend voor een design keuken is het gebruik van de nieuwste apparatuur vol technische snufjes. 

Ruime keuken

Een design keuken is vaak strak ingedeeld en daardoor oogt deze ook direct een stuk ruimer. De strakke lijnen en het minimalistisch ontwerp zorgen ervoor dat de keuken er open en breed uitziet. Een bijkomend voordeel is de hoeveelheid kastruimte dat wordt gecreëerd dankzij de ruime opzet. Hierdoor verdwijnt al het keukengerei van het aanrecht naar de keukenkastjes waardoor de clean look nog maar eens wordt geaccentueerd. 

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een Design Keuken? Kom dan zeker langs in onze showroom om advies op maat te krijgen van onze experts. Samen met u ontwerpen wij uw eigen droomkeuken en begeleiden wij u door alle stappen heen; van ontwerpen tot oplevering. 

Bekijk onze design keukens in onze showroom