Strakke keuken

Voor strakke keukens bent u bij Image Keukens aan het juiste adres. Een strakke ofwel moderne keuken is nog altijd zeer populair en geliefd onder veel mensen. Het onderscheidt zich door gebruik van strakke lijnen, neutrale kleuren en het weglaten van grepen of hendels. Daarbij worden kasten en keukenapparatuur naadloos weggewerkt. Dit zorgt ervoor dat de hele keuken een veel rustigere uitstraling krijgt. Momenteel zijn de ‘zwevende’ hoogglans kasten nog steeds de trend binnen de strakke keukens.

Greeploze keuken

Of het moeilijker is om een keukenkastje of keukenlade zachtjes dicht te doen bij een strakke keuken zonder handgrepen? Nee hoor! Wij maken gebruik van Soft Motion. De deurtjes en lades worden hierdoor langzaam afgeremd zodra de deur wordt gesloten. Zo voorkomt u ook dat er van alles in de la gaat verschuiven. Het openen van onze greeploze lades gaat eenvoudigweg via een tip-on; duw zachtjes tegen een deur of lade en deze gaat automatisch open. 

Bezoek onze showroom in Oud-Beijerland

Is een strakke keuken ook iets voor u? Bezoek dan zeker onze showroom met een grote collectie aan strakke keukens. Ideaal om inspiratie op te doen voor uw droomkeuken. Ontvang meteen advies op maat van onze experts. 

Bekijk onze strakke keukens in onze showroom