In Het Terras aan de Maas toren II worden 116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse gerealiseerd. Naast de koopappartementen en penthouses worden er ook huurappartementen gerealiseerd. De huurappartementen zijn afgenomen door Maasdeltagroep. Deze website is alleen gericht op de koopappartementen.

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse
Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Meer informatie over dit project  

Het project Het Land fase 14 bestaat uit 17 woningen, gebouwd in de geliefde jaren 30-stijl. Er zullen twee-onder-één-kapwoningen in twee verschillende varianten worden gerealiseerd. Daarnaast zullen er ook 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande villa gebouwd worden. De woningen hebben een brede én diepe tuin met aan het einde afgesloten met een eigen privé vlonder boven het water. De achtertuinen kijken uit op het reeds aangelegde volwassen Vier Werelden Park. Aan de voorkant van de woningen zal ook een bepaalde groenzone met stroken worden ingericht, waardoor het profiel van de toegangsstraat in de brede groene Arnout van Westenrijklaan thuis past. De tweekappers en vrijstaande woningen hebben parkeren op eigen terrein, vlakbij is ook een openbaar parkeergebied aanwezig.

Meer informatie over dit project  
de lange stallen

De naamgeving is een verwijzing naar de (paarden)stalcomplexen bij landgoederen.

Binnen De Lange Stallen worden betaalbare koopwoningen gerealiseerd (14 rijwoningen voor starters en 14 luxere rijwoningen). Ook worden er 10 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd

In de nieuwe wijk wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo krijgt de wijk geen gasinfrastructuur, zullen de rijwoningen worden uitgevoerd volgens het concept Nul Op de Meter waarbij benodigde energie in principe door de eigen woning wordt opgewekt. Ook het openbare gebied wordt duurzaam uitgevoerd, met veel groen en water, natuurvriendelijke oevers met rietzones, led-verlichting en laadpunten voor elektrische auto’s.

Meer informatie over dit project  
casimir

Comfortabel wonen op één van de mooiste plekjes in Den Haag?
Het derde gebouw binnen het plan De Stadhouders biedt een prachtige mix van 32 city appartementen tussen de 60 m² en 125 m².

Casimir wordt volledig gasloos en zeer energiezuinig uitgevoerd. Het afwerkingsniveau binnen is hoog, met onder meer vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken en een luxe keuken en sanitair en tegelwerk. De hoog stedelijke architectuur van Stadhouder Casimir, met veel glas en stompe deuren zonder bovenlicht zorgt voor een aangename woonbeleving. Onder het gebouw is een parkeergarage ingericht. Voor de 32 appartementen zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar. 

Meer informatie over dit project  
staatsliedenbuurt

Betaalbaar wonen in het centrum van Sliedrecht? Dan is de Staatsliedenbuurt echt iets voor jou! Of je single, double of met een gezinnetje bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd. 

 En betaalbaar? Met vanaf-prijzen van € 262.500,- is dat zeker zo.

Alles op loopafstand
De supermarkt, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten, etc.. Landelijk wonen en wonen in het dorpshart komen fantastisch samen in de Staatsliedenbuurt.

Duurzaam wonen is belangrijk. In de Staatsliedenbuurt zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig.

 

Meer informatie over dit project  
Bernissepark

Het project BernissePark is het nieuwste onderdeel van de wijk Kreken van Nibbeland en kenmerkt zich door haar unieke uitstraling en royale woonoppervlakten. 

De vierde fase bestaat uit 16 statige twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast zullen er 14 luxe eengezinswoningen worden gerealiseerd. De woningen worden geheel energieneutraal én gasloos opgeleverd. 

Vanuit de nieuw te bouwen wijk fietst u in 7 minuten naar het strandje bij de recreatieplas, in 3 minuten naar de winkels en u kunt uw kinderen lopend naar school brengen. Zelfs voor de ‘wine and dine’ hoeft u het dorp niet uit; er zijn diverse leuke horecagelegenheden. 

Goed bereikbaar met auto en bus 
Met de auto rijdt u via de Gemeenlandsedijk Zuid zo de N218 op, die aansluit op de A15. Rotterdam ligt op een half uurtje afstand en Den Haag en Gouda bereikt u binnen 3 kwartier. In Zuidland stopt bus 106 die Brielle en Spijkenisse met elkaar verbindt. In Spijkenisse kunt u met de metro verder reizen naar Rotterdam.

Meer informatie over dit project  

De bouw van de Vlindertuin fase 2 gaat van start! De omgevingsvergunning is onherroepelijk, er is al ruim 90% van de woningen verkocht en op dit moment wordt de grond bouwrijp gemaakt. 

 Dit betekent dat de aannemer, VORM 6D Wonen BV, opdracht heeft gekregen de bouwvoorbereiding aan te vangen en z.s.m. met de bouwactiviteiten te starten. De voorbereidende werkzaamheden op locatie worden halverwege november verwacht en waarschijnlijk start het heiwerk eind november 2018.

Meer informatie over dit project  
Rotterdamse school

De Rotterdamsche School bevindt zich op een unieke locatie, midden in de binnenstad van Rotterdam

De gezellige Nieuwe Binnenweg is al op loopafstand, net zoals het bruisende Museumpark waar altijd wel wat te beleven is. En wilt u verder, dan neemt u de fiets of pakt u het ruime aanbod van het openbaar vervoer, dat binnen handbereik is. Ga gerust eens kijken op de locatie en ontdek hoe uniek en bijzonder u op deze plek, waar De Rotterdamsche School zal verrijzen, kunt wonen.

De 4 unieke Kapelwoningen

Binnenkort start de verkoop van de 4 verschillende kapelwoningen in De Rotterdamsche School. De authentieke kapel wordt gesplits in 4 unieke kapelwoningen met woonoppervlakten van minimaal 180 to 220 m2 in basis, maar....... Wat deze kapelwoningen zo uniek maken is dat ze in een bestaande kapel worden gemaakt en dus een enorme vrije hoogte hebben. Hierdoor kan er dus per woning soms extra woonoppervlak worden toegevoegd. Nieuwsgierig? Vul het interesseformulier in op deze site en we houden je op de hoogte!

Meer informatie over dit project  
De stadhouders

In De Stadhouders worden luxe nieuwbouwappartementen gerealiseerd op een toplocatie bij de Frederik Hendriklaan.

 

Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt binnenkort De Stadhouders gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme.

Frederik Hendrik: de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn

 • Appartementen vanaf 72 m2 en Penthouses vanaf 210 m2
 • Bepaal je eigen woningindeling in het maatwerk proces. Kijk hoe dit proces verloopt naar de video van de klantreis van Waal.
 • Elke woning vanaf de negende verdieping heeft een badkamer ensuite en is ontworpen door Jan des Bouvrie
 • Alle verkoopprijzen van type G,H, J en de penthouses zijn inclusief een eigen parkeerplaats en een Bulthaup B1 keuken
 • De Stadhouders is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen
 • Dit is een nieuwbouwproject en daarom heeft u recht op een duurzaamheidshypotheek

De bouw start definitief medio mei 2018
De bouw van De Stadhouders start definitief in mei 2018 en de oplevering is circa twee jaar later.

 

Meer informatie over dit project  
raadhuispark

Momenteel zijn de fasen 5 én 7 van Raadhuispark in verkoop. De verkoop verloopt goed en er zijn in beide fasen nog enkele woningen te koop, namelijk:

2 grote vrijstaande woningen type "Elite". Dit type is een grote vrijstaande villa van maar liefst ca. 179 m2 woonoppervlak met onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche en wastafel en een separaat toilet.

1 extra ruime twee-onder-een-kapwoningen type "Excellent". Dit type is een vrijstaande twee-onder-een-kapwoning van maar liefst ca 178m2 woonoppervlak en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. Een vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein;

2 vrije kavels bouwgrond. De beide vrije kavels bouwgrond hebben een oppervlakte van ca. 573 m2 en ca. 575 m2. De ontsluiting, dus de in- en uitrit, van de kavel is aan de Raadhuislaan. Voor deze grote bouwkavels is er een “kavelpaspoort” beschikbaar, waarin exact vermeld is wat de bebouwingsmogelijkheden op deze kavels zijn. De prijzen van de vrije kavels bouwgrond zijn € 352.000,- en € 362.000,- vrij op naam.

www.vorm.nl/raadhuispark

 

Meer informatie over dit project  

In Nieuwerkerk aan den IJssel wordt de nieuwe wijk Jeu Esse Zoom gebouwd. In Esse Zoom is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om je heen. Een wijk die opgedeeld is in verschillende knusse woonbuurten met ieder een eigen karakter. Kleinschalige wooneilanden worden opgevolgd door buurten in een parkrijke omgeving.

Plezier, vrijheid en ontspanning. Dat is wat het goede leven in Jeu weerspiegelt. Een groene buurt met verschillende type woningen, gebaseerd op de gedetailleerde bouwstijl uit de jaren 30. Gelegen aan de bovenkant van de wijk Esse Zoom, tussen de groenstrook in het midden van de wijk en een brede sloot aan de kant van Esse Laag. Met ruimte voor speelvoorzieningen en ruime tuinen is er voor jong en oud, van spel tot barbecue, daardoor genoeg speelplezier te beleven.

Meer informatie over dit project  
entree

ENTREE bestaat uit twee kleinschalige woongebouwen. Het zuidelijke gebouw bestaat uit 24 koopappartementen en het noordelijke gebouw bestaat uit 32 huurappartementen. De informatie die u hier vindt gaat enkel over de 24 koopappartementen.

De 24 koopappartementen in ENTREE hebben allemaal een woonoppervlakte van circa 75 m2 en zijn in basis al voorzien van 3 kamers. De balkons zijn over de gehele breedte van het appartement en allemaal goed op de middag-/avondzon gepositioneerd. Kenmerkend aan de appartementen in ENTREE is de hoge plafondhoogte van 2,65 meter en de grote glasgevel, waardoor er veel licht het appartement binnenkomt. Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar op de begane grond.
De vrij-op-naamprijzen van de appartementen zijn op dit moment nog niet bekend.

Meer informatie over dit project  
zandlelie

In de afgelopen periode is hard gewerkt aan de 6de en tevens laatste fase. Deze fase bestaat uit de drie bouwvelden met in totaal 54 woningen.

De velden zijn gelegen aan de westkant van Duingeest, tussen de toekomstige appartementen en de gerealiseerde fases. Met een aantal terugkerende en nieuwe woningtypes wordt deze fase een ruim opgezet woonplan.

Naast de bekende woningtypes Duinroos, Duingras, Zandhaver en Zeewinde wordt er in deze fase ook een nieuw woningtype gerealiseerd: Zandlelie. Dit type is een zeer ruime 2 onder 1 kap woningen van circa 7,3 breed en heeft 180 m² woonoppervlakte. In totaal komen er 22 woningen van dit type op ruime kavels tot 425 m². 

Meer informatie over dit project  

Achter de duinen, in het stijlvolle Vroondaal is SANDT gelegen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Hier worden in totaal 78 klassieke woningen gebouwd, waarvan 66 twee-onder-een-kapwoningen in twee types en 12 riante vrijstaande woningen.

Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900; een stijlperiode waarin aandacht voor detail centraal stond. Met hun erkers, veranda’s en unieke dakversieringen zijn de woningen individueel herkenbaar, maar samen vormen ze een prachtig geheel. Een statige wijk met duurzame koopwoningen uit dezelfde klasse.

Stijlvol wonen achter de haagse duinen

Meer informatie over dit project  
laverie

Op het voormalige Twickelterrein in Oosterhout worden circa 175 nieuwe woningen gebouwd. De locatie betreft een bedrijventerrein in Oosterhout, nabij het centrum en tegenover jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’. Het programma omvat woningen en appartementen in diverse prijsklassen met zowel koop- als huurwoningen.

Het project is momenteel nog in voorbereiding. De koopsommen zijn nog niet vastgesteld.

Meer informatie over dit project  

In de nieuwste ontwikkeling in Portlandsehoek in Rhoon woon je heerlijk vrij. Kies je voor één van de ruime 2 onder 1 kapwoningen of voor een vrijstaande nieuwbouwvilla op je eigen kavel? 

Wat je ook kiest, je woont op een schitterende plek in een jonge wijk met veel groen en het water van de Koedood als buren. En dát met scholen, winkels, recreatie en sportmogelijkheden op een paar minuten lopen of fietsen.

Wil je wonen in een van de 26 ruime 2 onder 1 kapwoningen? Of kies je voor een eigen ontwerp op een vrije kavel? In deze laatste ontwikkeling van Portlandsehoek kan het allebei. 

Meer informatie over dit project  
binck plaats

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag.

Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg wordt dit prachtige nieuwe wooneiland gerealiseerd. De voormalige drukkerijloods zal plaatsmaken voor Binck Plaats: 46 ruime herenhuizen, met overdekte parkeergarage en daktuin.

Meer informatie over dit project  
raadhuispark

RaadhuisPark, midden in het dorpscentrum van Mijnsheerenland, dat volop in ontwikkeling is om het statige, maar dorpse karakter van Mijnsheerenland nóg beter tot zijn recht te laten komen

Binnen Raadhuispark worden verschillende type woningen gerealiseerd.
- Vrijstaande woningen
- Twee-onder-een-kapwoningen
- Eengezinswoningen
- Appartementen

Meer informatie over dit project  
vlindertuin

De 8 stuks twee-onder-één kapwoningen in de Vlindertuin fase 1 zijn schitterende en zeer grote woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van ruim 10,76 meter.

De Kenmerken van de Twee-onder-één kapwoningen:

 • 178 m2 woonoppervlak;
 • 7,56 m breed en 10,76 m diep;
 • Standaard 4 slaapkamers;
 • Woonkamer en keuken van 58 m2;
 • Ruime zolder met aparte technische ruimte;
 • Veel optie mogelijkheden;
Meer informatie over dit project  
Bernissepark

De twee-onder-één kapwoningen in Bernissepark zijn schitterende en zeer grote woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van ruim 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door de woonkamer met de grote open leefkeuken.

De Kenmerken van de Twee-onder-één kapwoningen:

 • 178 m2 woonoppervlak;
 • 7,56 m breed en 10,76 m diep;
 • Standaard 4 slaapkamers;
 • Woonkamer en keuken van 58 m2;
 • Ruime zolder met aparte technische ruimte;
 • Veel optie mogelijkheden;
Meer informatie over dit project  

Aan de Oude Maas in Spijkenisse verrijst een gebouw van 91 meter hoog dat ruimte zal bieden aan 180 appartementen en 4 zorglagen met daaronder een plint. 

Alle lagen hebben balkons met golvend glas. Dit geeft het project een mediterrane uitstraling. In het gebouw komen naast de appartementen en commerciële ruimtes vier zorglagen. Deze zijn bestemd voor dementerende ouderen. In de plint zijn de commerciële ruimtes waarin plaats is voor een restaurant en een kinderdagverblijf.

Meer informatie over dit project  
Ruytenburch

Het karakteristieke appartementengebouw van fase 9 grenst aan het park en de watertoren. De 30 luxe 3- en 4 kamer appartementen hebben een riante oppervlakte van ca 95 tot 130 m2

Daarnaast zijn de appartementen voorzien van grote terrassen met goede bezonning. De meeste appartementen hebben een prachtig uitzicht over het park. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw

Meer informatie over dit project  
Bernissepark

De twee-onder-één kapwoningen in Bernissepark zijn schitterende en zeer grote woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van ruim 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door de woonkamer met de grote open leefkeuken.

De Kenmerken van de Twee-onder-één kapwoningen:

 • 178 m2 woonoppervlak;
 • 7,56 m breed en 10,76 m diep;
 • Standaard 4 slaapkamers;
 • Woonkamer en keuken van 58 m2;
 • Ruime zolder met aparte technische ruimte;
 • Veel optie mogelijkheden;
Meer informatie over dit project  
vlindertuin

De 8 stuks twee-onder-één kapwoningen in de Vlindertuin fase 1 zijn schitterende en zeer grote woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van ruim 10,76 meter.

De Kenmerken van de Twee-onder-één kapwoningen:

 • 178 m2 woonoppervlak;
 • 7,56 m breed en 10,76 m diep;
 • Standaard 4 slaapkamers;
 • Woonkamer en keuken van 58 m2;
 • Ruime zolder met aparte technische ruimte;
 • Veel optie mogelijkheden;
Meer informatie over dit project  

De tien energiezuinige twee-onder-één-kapwoningen in De Lange Stallen zijn schitterende en zeer royale woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 m en een diepte van 10,76 m. Door de woonkamer met open leefkeuken bevat de begane grond zeer veel ruimte.

Vanuit hier loop je zo de diepe achtertuin in, die is gelegen op het zuiden of westen.

Meer informatie over dit project  
Raadshuispark

RaadhuisPark, midden in het dorpscentrum van Mijnsheerenland, dat volop in ontwikkeling is om het statige, maar dorpse karakter van Mijnsheerenland nóg beter tot zijn recht te laten komen

Binnen Raadhuispark worden verschillende type woningen gerealiseerd.
- Vrijstaande woningen
- Twee-onder-een-kapwoningen
- Eengezinswoningen
- Appartementen

Meer informatie over dit project  

Midden in het centrum van het mooie Alphen aan de Rijn, vlakbij de oude Rijn, ligt De Triangel.

Het plan bestaat uit 26 stadswoningen, 47 appartementen en 3 kluswoningen.
De Triangel komt op een markante plek in het centrum van Alphen aan de Rijn. Alles wat je wenst is binnen handbereik en op loopafstand van je nieuwe huis. Alle faciliteiten die je zou willen zijn er al. Je boodschappen doe je in de buurt, de winkels zijn om de hoek, diverse scholen en sportvoorzieningen zijn dichtbij en je woont in een prachtige omgeving vlakbij water en groen.

Meer informatie over dit project  

Dit nieuwbouwproject is gesitueerd in de mooie en ruim opgezette wijk Hofwijk in Mijnsheerenland, gemeente Binnenmaas. De wijk grenst aan het prachtige en groene buitengebied

De tweede fase bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen en kavels. Het bouwproject is gelegen aan de Landheerlaan.

Meer informatie over dit project  

Wonen zoals wonen bedoeld is. Dat is wonen in De Hooght.

In De Hooght woon je overal dichtbij. Op loopafstand van het centrum van Papendrecht heb je alles binnen handbereik. Werken, recreëren, winkelen en ontspannen in een groene, dynamische omgeving.

Meer informatie over dit project  
Rotterdamse school

Monumentaal schoolgebouw krijgt duurzame bestemming als modern appartementencomplex

Aan de Breitnerstraat in hartje Rotterdam wordt een monumentaal schoolgebouw getransformeerd tot eigentijds woongebouw. Een bijzondere transformatie gericht op de toekomst, waarbij de historische en kenmerkende vormgeving van het gebouw bewaard blijft.

Meer informatie over dit project  

Het gebied waar Smitsvest komt, wordt gekenmerkt door de verdedigingsmuren die hier de grens van de stad vormden en het is daarnaast een voormalig havengebied.

Het silhouet van het gebouw dat momenteel ontworpen wordt, refereert aan pakhuizen met een eigentijds karakter. Verder zullen de grote ramen en balkons kenmerkend zijn.

Meer informatie over dit project