Schitterende locatie in Zoetermeer

Tuyn van Palensteyn ligt op een super centrale locatie. Het stadscentrum is op maar 2,5 km. Je kan dus al je boodschappen in de buurt doen! Wil je even een wandeling maken? Op maar 2,5 km ligt een park waar je even kunt uitwaaien. Gebruik maken van het openbaar vervoer? Het treinstation ligt op 3,7 km, de tramhalte op 500 m en er zijn ook bushaltes in de buurt! Je kunt dus overal snel heen.

Meer informatie over dit project  

Eindelijk is het zo ver, LOF komt er aan!

In LOF komen circa 100 prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes, van 5,10 meter tot wel 7,30 meter. Tevens zullen er circa 40 beneden- bovenwoningen worden gerealiseerd, dit zijn huurwoningen die onderdeel zullen uitmaken van de 1e fase. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid.

Meer informatie over dit project  

Onderscheidend Duingeest Eiland

Duingeest Eiland is een geheel nieuw stuk Duingeest. Omsloten door water onderscheid dit 'schiereiland' zich qua architectuur op harmonische wijze van de rest van de wijk. Volledig witte vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen in een moderne variant op de zo typerende kustarchitectuur van de omringende woningen in Duingeest. De opzet van Duingeest is echt uniek.

Meer informatie over dit project  

Ontspannen wonen in Oudenhoorn

Wil je comfortabel en betaalbaar wonen in een rustige, kindvriendelijke wijk? Dan is een woning in De Akkerranden in het dorp Oudenhoorn op Voorne-Putten wellicht iets voor jou. Op de grens van dorp en polder en met de voorzieningen van Hellevoetsluis op korte afstand is dit een plek waar jij en je gezin heerlijk kunnen wonen.

Meer informatie over dit project  

Een prachtige locatie in Mijnsheerenland

Aan de rand van Mijnsheerenland, aan de Raadhuislaan, wordt plaats gemaakt voor woningen. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Meer informatie over dit project  
Kombuis

Het project Kombuis bestaat uit 30 slimme, energieneutrale koopwoningen op een privacybiedend, rustig kindvriendelijk wooneiland, waar de auto te gast is.

De kleurrijke vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en herenhuizen bieden een hoogwaardige woonbeleving met aan het water grenzende achtertuinen. Deze diepe tuinen lopen als het ware door in het water waar karakteristieke rietkragen groeien. De klassieke jaren 30-stijl van de woningen met hun grote dakoverstekken en bijzondere details staat in prachtig contrast met het gebruik van hypermoderne bouwmaterialen en de efficiënte, royale indeling van de woningen. Hier is het heerlijk thuiskomen!

Meer informatie over dit project  
de Nazoomers en de Zoomers

De wijk Esse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel krijgt een nieuwe buurt: De Nazoomers. Deze nieuwe buurt bevindt zich aan de entree van de woonwijk en is omringd door groen en water, een warm welkom!

Hier worden straks 37 nieuwbouwwoningen met een ruime voor- en achtertuin in de stijl van de jaren ’30 gebouwd. Door het gebruik van verschillende gevels, stenen en dakpannen woon je straks in een buurt met een heerlijk dorps gevoel. Welke woning je ook kiest, in De Nazoomers ervaar je het ultieme binnen- en buitenleven. De Nazoomers krijgt een gevarieerd aanbod aan woningen, dat is precies wat het wonen in deze buurt zo leuk maakt. Van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en 1 riante vrijstaande woning van maar liefst 224m2; De Nazoomers heeft het allemaal! Net als de woningen variëren ook de tuinen in zonligging en grootte, ontmoet je buren in de voor- en zijtuin en geniet van je ruime achtertuin aan het water.

Wist je dat alle woningen in De Nazoomers gasloos en energieneutraal zijn? De warmte in de woningen wordt onder meer opgewekt doormiddel van een bodemwarmtepomp. Naast de warmtepomp zijn er nog tal van
andere duurzaamheidsmaatregelen.

Meer informatie over dit project  
Dames van Vroondaal fase 2

De Dames van Vroondaal is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. En het zusje van De Heeren van Vroondaal en Vroondaal aan het Park.

Een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en een boomrijke groenstrook, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier woon je in een karakteristieke woning naar architectuur zoals je die ziet in de klassieke Haagse wijken. De woningen in De Dames van Vroondaal worden duurzaam en niet meer aangesloten op het aardgasnetwerk. Hiermee ben je dus klaar voor de toekomst!

Meer informatie over dit project  
Sandt fase 3

Stijlvol wonen achter de Haagse duinen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900. Daarnaast biedt Sandt fase 3 een aantal extra's die je elders in de wijk niet vindt...

In project SANDT worden in totaal 82 klassieke woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kap villa’s, herenhuizen en riante vrijstaande woningen. De groene en waterrijke karakteristieke omgeving van SANDT is ideaal voor strandliefhebbers én levensgenieters. Woon rustig, in het groen en omgeven door water achter de Haagse duinen.

Meer informatie over dit project  
Buyten te Bergschenhoek

Wonen in Buyten is het eerste plan in Wilderszijde, een toekomstgerichte klimaatadaptieve en groene wijk. Middenin een regionaal fietsnetwerk met OV in de directe nabijheid.

In de woonstraat wordt niet geparkeerd en is er daardoor veel ruimte voor groen, spelen en ontmoetingen. Buyten valt onder gemeente Lansingerland en heeft centrumfuncties op korte afstand in Berkel en Bergschenhoek centrum.

Meer informatie over dit project  
Landerijen van Sion te Rijsdijk

4 ruime vrijstaande- en 10 twee-onder-één-kapwoningen, landelijk gelegen in Rijswijk Buiten.

Aan de rand van de nieuwe wijk RijswijkBuiten worden 4 sfeervolle vrijstaande woningen (ca. 190m2) en 10 royale twee-onder-één-kapwoningen (ca. 180m2) ontwikkeld. Deze Landerijen van Sion worden gebouwd nabij het voormalige kloosterterrein en tuinbouwgebied waar de wijk haar naam aan te danken heeft. De ruime woningen worden gebouwd in een landelijke stijl, inclusief de sfeervol rieten daken.

De Landerijen van Sion zijn ruim opgezet met voor de deur een levendige wijk en in de achtertuin een oase van rust dankzij het groene en rustige landschap. Ideaal dus voor iedereen die wil genieten van de gemakken en gezelligheid van een levendige buurt en toch rustig, landelijk en vrij wil wonen.

Meer informatie over dit project  
Zinc te Oud-beijerland

5 royale dijkwoningen aan de Zinkweg in Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een voormalige gemeente en vormt het grootste dorp van de Hoeksche Waard. Het is charmant gelegen aan de Oude Maas en het Spui. De prachtige haven is met zijn vele restaurants en andere horeca-gelegenheden dan ook een bruisend kenmerk van het dorp. Daarnaast vindt u in Oud-Beijerland een sfeervol historisch centrum met gezellige straatjes. Ook vanuit praktisch oogpunt is Oud-Beijerland aantrekkelijk. Het voorzieningenniveau is van hoge kwaliteit. Scholen en sportgelegenheden zijn goed vertegenwoordigd. Daarnaast is de ligging ten opzichte van Rotterdam ideaal.

Meer informatie over dit project  
ambacht

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Laan van Westmolen en Elisabeth van Loonstraat zal het oude sportcomplex plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan Het Ambacht met 19 prachtige herenhuizen en rijwoningen in diverse variaties. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

In Het Ambacht komen 19 prachtige herenhuizen en rijwoningen in de geliefde “Haagse Stijl” in diverse woningbreedtes, van 5,10 meter tot 6,0 meter. Deze woningen gaan in 2 fases in verkoop. Al deze woningen zijn gepositioneerd op ruime kavels en hebben in basis al een woningdiepte variërend van 9,56 tot 11,96 meter.

Meer informatie over dit project  
boomgaard

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Elisabeth van Loonstraat en Vroonland zal het oude schoolgebouw plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan In De Boomgaard komen 7 prachtige woningen in de geliefde “Haagse Stijl” in twee varianten namelijk 4 extra ruime twee-onder-één-kapwoningen én 3 grote vrijstaande villa’s

Alle woningen zijn gepositioneerd op zeer ruime kavels. De woningen hebben twee volledige lagen én een ruime zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Meer informatie over dit project  
laverie

Aan de Zwaaikom in Oosterhout (NB) wordt De Laverie fase 2 ontwikkeld. Een wijk op steenworp afstand van het centrum van Oosterhout en twee stappen verwijderd van de natuurlijke omgeving. Alle woningen worden energieneutraal en gasloos opgeleverd

Op een steenworp afstand van het centrum van Oosterhout, bevindt zich het voormalig industriële Twickelterrein. Een plek waar rond 1924 ‘une laverie’ – een wasserij – de werkplek voor honderden werknemers was. De Laverie wordt een ruim opgezette en rustige woonplek die de Oud-Hollandsche charme terugbrengt zoals de plek dit verdient.

Meer informatie over dit project  
blauwe kreken

Er komt een nieuw stukje Poeldijk bij; De Blauwe Kreken! Dit wordt een gezellige dorpse buurt met rijwoningen en 2-onder-1-kapwoningen. In de directe omgeving vind je veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes.

De verkoop van De Blauwe Kreken is in volle gang! Er komen in dit nieuwe wijkje van Poeldijk 44 woningen; 34 rijwoningen en tien 2-onder-1-kapwoningen. Hier laat je de hectiek van de dag achter je en kom je thuis in een sfeervolle en dorpse omgeving. Voor kinderen is dit de perfecte plek om op te groeien! De wijk sluit qua uitstraling en gevoel aan op het karakter van Poeldijk.

Meer informatie over dit project  
de zoomers

In de populaire nieuwbouwwijk Esse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt een nieuwe buurt gebouwd. In De Zoomers ervaar je vanuit het hart van de wijk het comfort van je woning, met de rust van de buurt en het groen van de omgeving om je heen.

Middenin een wijk die opgedeeld is in verschillende knusse woonbuurten, worden hier 25 woningen gerealiseerd met meer variatie aan woningtypen dan ooit. Welke ‘Zoomer’ dan ook bij jou past; in De Zoomers sta je midden in het leven

Alle woningen zijn momenteel onder optie, maar je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven

Meer informatie over dit project  

Betaalbaar wonen in het centrum van Sliedrecht? Dan is de Staatsliedenbuurt echt iets voor jou! Of je single, double of met een gezinnetje bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

Alles op loopafstand:
De supermarkt, winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten, etc.. Landelijk wonen en wonen in het dorpshart komen fantastisch samen in de Staatsliedenbuurt.

Planning:
De Staatsliedenbuurt fase 3 is nu in verkoop. De prognose start bouw voor deze 3e fase staat gepland voor 2e kwartaal 2020, de oplevering zal dan ongeveer een jaar later plaatsvinden.

Gasloos en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In de Staatsliedenbuurt zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig.

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Staatsliedenbuurt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten.

Meer informatie over dit project  
Vlindertuin fase 3

De Vlindertuin is een complete nieuwe wijk in 's-Gravenzande en bestaat uit verschillende fasen. Er zijn twee verschillende woningtypen in Vlindertuin fase 3, royale twee-onder-één-kapwoningen en riante Herenhuizen

De twee-onder-één-kapwoningen worden gasloos gebouwd en zijn zeer groot. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door een woonkamer met open keuken.

De herenhuzien staan in paren van twee geschakeld aan elkaar, wat deze woningen karakter geeft. Aan al jouw eisen en wensen op het gebied van woonplezier wordt door de Herenhuizen voldaan. Wat een ruimte en wat een indelingsmogelijkheden! De woningen zijn maar liefst 7,30 meter breed en 10,76 meter diep.

Meer informatie over dit project  

De verkoop van de 72 hoek- en tussenwoningen van de 1e fase van De Dames van Vroondaal is gestart!

De Dames van Vroondaal is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en een boomrijke groenstrook, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee.

De woningen in De Dames van Vroondaal worden duurzaam en niet meer aangesloten op het aardgasnetwerk. Hiermee ben je dus klaar voor de toekomst!

Meer informatie over dit project  

Stijlvol wonen achter de Haagse duinen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900.

In SANDT Fase 2 zijn er maar liefst 23 woningen in 6 woningtypes beschikbaar, variërend van 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen tot 8 ruime herenhuizen en 5 spectaculaire vrijstaande villa's. Met 3 nieuwe woningtypes tegenover het aanbod in Fase 1, heeft u nu optimale keuze en vindt u op deze unieke locatie uw toekomstige droomwoning.

Meer informatie over dit project  
binck kade

Hier woon je direct aan het water op de rand van het groene Binck Eiland.

Middenin de Binckhorst, de creatieve hotspot van Den Haag. Een stoere plek om te wonen, je bent hier een van de woonpioniers in het gebied. En toch heerlijk centraal: het centrum van Den Haag ligt op 10 minuten fietsen en Oud Rijswijk en Voorburg zijn op loopafstand. Dit is Binck Kade.

Meer informatie over dit project  
tiles

Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt?

Dan is TILES echt iets voor jou! Dit nieuwbouwproject in het stadsdeel Buitenhof biedt 52 gevarieerde, duurzame appartementen met een hoogwaardige afwerking. De start van de bouw staat gepland op medio september en de oplevering rond februari 2022.

TILES vormt het markante sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Buitenhof langs de Martinus Nijhofflaan. Het plan biedt een prachtige mix van 52 stadsappartementen tussen de 40 m² en 71 m² met buitenruimte en het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog. Zo zijn de appartementen uitgerust met onder andere vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken en badkamer.

Meer informatie over dit project  
zandlelie

In de afgelopen periode is hard gewerkt aan de 6de en tevens laatste fase. Deze fase bestaat uit de drie bouwvelden met in totaal 54 woningen.

De velden zijn gelegen aan de westkant van Duingeest, tussen de toekomstige appartementen en de gerealiseerde fases. Met een aantal terugkerende en nieuwe woningtypes wordt deze fase een ruim opgezet woonplan.

Naast de bekende woningtypes Duinroos, Duingras, Zandhaver en Zeewinde wordt er in deze fase ook een nieuw woningtype gerealiseerd: Zandlelie. Dit type is een zeer ruime 2 onder 1 kap woningen van circa 7,3 breed en heeft 180 m² woonoppervlakte. In totaal komen er 22 woningen van dit type op ruime kavels tot 425 m². 

Meer informatie over dit project  
laverie

Op het voormalige Twickelterrein in Oosterhout worden circa 175 nieuwe woningen gebouwd. De locatie betreft een bedrijventerrein in Oosterhout, nabij het centrum en tegenover jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’. Het programma omvat woningen en appartementen in diverse prijsklassen met zowel koop- als huurwoningen.

Het project is momenteel nog in voorbereiding. De koopsommen zijn nog niet vastgesteld.

Meer informatie over dit project  
binck plaats

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag.

Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg wordt dit prachtige nieuwe wooneiland gerealiseerd. De voormalige drukkerijloods zal plaatsmaken voor Binck Plaats: 46 ruime herenhuizen, met overdekte parkeergarage en daktuin.

Meer informatie over dit project