Kom eens langs in onze showroom

Een goed keuze maken voor achterwanden, wanden en vloertegels gaat het beste als u een bezoek brengt aan onze showroom. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en wat bij uw persoonlijke smaak past. Samen vinden we een achterwand en/of vloer die naadloos aansluit op de uitstraling van uw keuken.

Tegels en achterwanden

De tijd van de standaard witte wandtegels is voorbij. Ook op dit gebied zijn de mogelijkheden eindeloos. U hoeft zelfs niet eens te kiezen voor wandtegels. Achterwanden in keukens zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten.

Voor elke sfeer

Elke keuken heeft een eigen sfeer, die bepaald wordt door tal van elementen. De achterwand dient daar op aan te sluiten, zodat een verzorgd geheel ontstaat. U kunt onder meer kiezen uit achterwanden van glas, rvs en kunststof, maar Image Keukens heeft ook een uitgebreid assortiment wandtegels.

Vloertegels

Image Keukens kan alles op het gebied van achterwanden leveren en maakt het geheel af met een ruime keuze in vloertegels. We helpen u graag bij het maken van de juiste combinatie zodat uw droomkeuken optimaal tot zijn recht komt.

Met name vloertegels moeten aan hoge eisen voldoen. Ze worden immers intensief belopen en het ontstaan van vlekken is in de keuken ook niet uit te sluiten. We hebben tal van vloertegels in ons assortiment die aan die hoge eisen voldoen. Daarnaast kunnen we u adviseren over zaken als de kleur van de voegen, de manier waarop de tegels gelegd worden en het creëren van een natuurlijke overgang met andere delen van uw huis.