Uw droomkeuken, onze zorg van a tot z

Een nieuwe keuken uitzoeken en bestellen is geen dagelijks kost. Bij Image Keukens begrijpen we dat de vele mogelijkheden in de wereld die keuken heet overweldigend kunnen zijn. Bovendien is er een verbouwing voor nodig die veel deskundigheid vereist. Dat hele proces, van aankoop tot montage, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. U heeft slechts twee taken: uw wensen aan ons kenbaar maken een daarna volop genieten van het eindresultaat

Deskundig advies

Wij bieden ontelbare mogelijkheden om uw ideale keuken samen te stellen. Het gevaar bestaat dat u in een showroom door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kunt u in deze fase vertrouwen op deskundig advies van Image Keukens. We leiden u met veel plezier rond in onze showroom en luisteren ondertussen goed naar uw persoonlijke wensen.

Eigen montageteam

Nadat u een keuze heeft gemaakt kunnen wij de oude keuken demonteren en alle voorbereidingen treffen voor de nieuwe keuken. Voor alle voorkomende werkzaamheden is ons eigen montageteam in te schakelen: van leidingwerk tot stuken. Daarna wordt de door u gekozen keuken vakkundig gemonteerd door onze ervaren monteurs.

Eén aanspreekpunt

Tijdens het hele proces heeft u maar één aanspreekpunt. Bij Image Keukens staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Dat is wel zo overzichtelijk.