Geef uw keuken een facelift

Is uw huidige keuken gedateerd? Of voldoet de keuken in uw nieuwe huis eenvoudigweg niet aan uw smaak? Maar gaat het u te ver om hem te vervangen omdat deze nog prima functioneert? Overweeg dan om uw bestaande keuken een make-over te geven. Door enkele aanpassingen kan uw keuken er namelijk als nieuw uitzien.

Ogenschijnlijk minimale aanpassingen, zoals het vervangen van de fronten of het werkblad, geven uw huidige keuken een compleet andere uitstraling. Een ouderwetse, donkerbruine keuken kan bijvoorbeeld met enkele ingrepen transformeren tot een strakke, witte keuken. En een wat al te functionele woningbouwkeuken kan veranderen in een warme, landelijke keuken.

De facelift houdt niet op bij het uiterlijk. Overweeg bijvoorbeeld om uw oude apparaten te vervangen door moderne inbouwapparatuur. Nieuwe apparaten zijn een stuk energiezuiniger, waardoor u bovendien veel kunt besparen op uw energiekosten. Meer gemak en comfort krijgt u met de installatie van bijvoorbeeld een close-in boiler of kokendwaterkraan.

Ons eigen montageteam verzorgt de facelift van uw keuken. Kom langs en laat u in onze showroom informeren over de talrijke mogelijkheden.